Akrilni umetni nohti

NEGOVANI NOHTI SO OSNOVA UREJENIH ROK

Naše roke so ves čas izpostavljene različnim dejavnikom in zato hitro izdajo naša leta. Njihove nege zato nikar ne zanemarimo – za njihov lep izgled veliko že naredimo z urejenimi nohti.

Če pa vam v vašem delovniku ne ostane veliko časa, da bi si same redno negovale in oblikovale nohte, vam priporočamo profesionalno izdelane umetne nohte iz akrila. Le-ti so dobra rešitev tudi za vse, ki že po naravi nimate močnih in lepih nohtov. Vaše nohte bo akril ne le zaščitili in utrdili, izboljšal bo tudi njihov videz, pogled na vaše roke pa bo izjemno lep.

 

 

Naročite si termin za izdelavo umetnih nohtov iz akrila

Profesionalna izdelava umetnih nohtov iz akrila za izjemno lep videz vaših rok.

 

ZAKAJ PRIPOROČAMO UMETNE NOHTE IZ AKRILA

Umetni nohti iz akrila niso nadomestek za vaše naravne nohte temveč predstavljajo zgolj njihovo nadgradnjo. Pomagali vam bodo zakriti ali popraviti vaše poškodovane oz. kratke in krhke nohte. Nanos akrila poleg lomljenja nohtov preprečuje tudi razvado, ki nohte močno poškoduje – grizenje nohtov.

Gre za trajno obliko podaljševanja nohtov, ki ne zahteva veliko vzdrževanja – približno enkrat mesečno jih pridete oblikovati v salon, v preostalem času pa so dovršenega izgleda, ne da bi za njih morale kaj dosti skrbeti.

Odlika akrilnih nohtov je tako predvsem v njihovi enostavni negi in z njo povezani obstojnosti in odpornosti na udarce. Akril nohte zaščiti in utrdi ter privzdigne videz vaših naravnih nohtov. Zato ga priporočamo predvsem tistim ženskam, ki si želijo vedno urejenih nohtov, pa za njihovo nego nimajo dovolj časa. Prav pridejo tudi takrat, ko so vaši nohti zelo izpostavljeni zunanjim vplivom in se zaradi tega radi lomijo kot npr. pri dolgotrajnem, hitrem tipkanju po tipkovnici računalnika.

 

AKRIL, PREIZKUŠEN IN VAREN MATERIAL

Delovni material akril poznamo iz različnih področji, eno izmed njih je npr. slikarstvo. Odlikujejo ga predvsem njegova stabilnost, trpežnost in pa skoraj neskončne možnosti oblikovanja in barvanja.

Za izdelavo umetnih nohtov iz akrila se uporablja droben akrilni prah narejen iz akrilne plastike, ki se ga meša z akrilno tekočino. Ko sta ti dve sestavini zmešani, nastane mrežasta struktura katero kozmetičarka nanaša na naravni noht. Zmes se začne strjevati v slabe pol minute, v 10 minutah pa je že povsem suha in trdna.

Akrilno maso se z naravnega nohta lahko odstrani na dva načina:
1. Z umetnimi topili, ki morajo na akril učinkovati 20 do 30 minut
2. Z nežnim brušenjem, ki ne poškoduje spodnjega, naravnega nohta

 

NOHTI, PO ŽELJI STRANKE

Akil omogoča izpolnitev veliko oblikovnih in barvnih želja za nohte:

• Akrilne nohte lahko oblikujemo glede na željo stranke v okroglo, polkrožno ali koničasto obliko.
• Če vam je všeč francoska manikira, bomo na konice nanesli bel akrilni prah na preostali del nohta pa prozorni akrilni prah.
• Izberete si lahko tudi barvni akril in tako vaše nohte še dodatno popestrite.

 

PROFESIONALNA IZVEDBA JE KLJUČNEGA POMENA

Pred samim postopkom nanašanja akrila na naraven noht, je le-tega potrebno ustrezno pripraviti. To storimo s tekočino, ki noht razmasti telesnih olj in odstrani vse bakterije, ki bi lahko povzročile okužbe.
Bakterijska okužba se lahko razvije, če nanos ni dovolj profesionalno opravljen in med vašimi in umetnimi nohti ostanejo zračni žepki, kjer se lahko zaradi vlage in ugodnih razmer pričnejo razvijate bakterije in glivice. Dolgoročna uporaba umetnih nohtov v kombinaciji z njihovo slabo izdelavo lahko celo ovira rast vaših naravnih nohtov, zato je bistvenega pomena, da jih prepustite rokam izkušene kozmetičarke.

Naročite si termin za izdelavo umetnih nohtov iz akrila

Profesionalna izdelava umetnih nohtov iz akrila za izjemno lep videz vaših rok.