Depilacija

Depilacija je učinkovita metoda za odstranitev dlak s toplim, naravnim voskom. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge vsaj 0,5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Priporočljiv razmik med obiski oz. depilacijami je 3 – 4 trdne, odvisno od hitrosti rasti dlak. Če z depilacijo nadaljujemo v tem terminu boste dosegle počasnejšo rast dlak. Prednost depilacije z voskom je, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Kasneje po nekaj letnem voskanju dlačice nehajo rasti. To zlasti velja pri depilaciji nog.
Vosek, ki ga uporabljamo v našem salonu, je hipoalergen, primeren za kožo, nagnjeno k alergijam kakor tudi za občutljivo kožo. Vosek ne vsebuje dodatnih sintetičnih barvil ali potencialno dražečih snovi. Koža je po depilaciji nežna in gladka.

Depilacijo vam lahko naredimo po celem telesu:
– noge
– roke
– hrbet
– prsni koš
– podpazduhe
– bikini
brazilska depilacija
– francoska depilacija
– obrvi
– brki
– brada

Na obrazu, pod pazduhami, pri bikiniju in brazilski depilaciji se uporablja vosek za občutljivo kožo, ki je mešanica naravnega čebeljega voska in talovega olja (smola iglavcev), ki je zaradi svoje sestave bolj primeren od običajnih sintetičnih voskov, ki se uporablja za depiliranje nog in ne škoduje in ne poškoduje kože. Po depilaciji svetujemo tuširanje samo z vodo, brez gelov in dišav. Depiliranega dela telesa ni priporočljivo izpostaviti soncu še 24 ur po posegu.

 

Depilacijo v našem kozmetičnem salonu ponujamo tudi moškim.