Nega obraza

Do gladke in sijoče kože z nego obraza
Postopek nege obraza kožo očisti in obnovi ter ji povrne mehkobo in ravnovesje. S tem, ko jo nahrani in obogati, ji na nežen način omogoči, da vzpostavi svojo naravno zaščito pred negativnimi vplivi okolja.
Ko nego obraza izvajamo sami doma, pa se nam pogosto zgodi, da naši koži ne moremo več ponujati tega kar potrebuje in ji s tem pomagati ohranjati zdravje. Za reševanje težav z mastno kožo, aknami, rdečico, občutljivo in razdraženo kožo ter gubami je potrebna pomoč profesionalne kozmetičarke. Ta nam pomaga izbrati pravi negovalni postopek za nego kože glede na njene potrebe v danem trenutku.

Za nego obraza – od težav z aknami do gub – uporabljamo svetovno priznano kozmetiko španske kozmetične hiše Skeyndor – vrhunska blagovna znamka temelji na 45-letni tradiciji in nenehnem razvoju, zato je priljubljena izbira tudi med dermatologi.

Osnova njenega delovanja so učinkovite in edinstvene formule nanotehnologije, katere učinkovitost so dokazale številne klinične študije. Skeyndor kreme so osnovane na kompleksnih aktivnih sestavinah iz rastlin, morskih izvlečkov, vitaminov in koencimov. V njih tako npr. najdemo matične celice plodu zelenega jabolka, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg.

Nove učinkovite te kozmetike, ki jih prinašajo nenehni inovativni znanstveni in biotehnološki preboji, zagotavljajo avantgardni pristop k lepoti. Na ta način prestižna blagovna znamka Skeyndor uresničuje svojo filozofijo odličnosti za vsakega posameznika – njihov cilj je namreč, da bi vsak posameznik lahko z vrhunsko nego vzdrževal svojo lepoto in ohranjal popolnost.

Vrhunsko kozmetično nego in sprostitvene postopke ponujamo tudi moškim. Moška koža se sicer prične starati kasneje, a se zato stara hitreje kot ženska. Najkasneje do 35. leta so profesionalno prilagojene nege obraza pri kozmetičarkah priporočene tudi za moške.

 

Naša ponudba za moške poleg čistilne nege, hidrantne nege in nege obraza proti staranju, zajema nudimo tudi manikuro in pedikuro, depilacijo in klasične masaže.