Project Description

Klasicna pedikura

POKLIČITE 041 552 500

Klasicna pedikura

POKLIČITE 041 552 500

Klasična pedikura za vaša stopala

Če nimate nobenih težav s stopali, si lahko privoščite pedikuro v bolj estetske namene, kot sproščujočo storitev in za konec še z lakiranjem nohtov, naredite piko na i popolnemu videzu.

Klasična pedikura zajema…

Pedikura vključuje namakanje nog v zeliščni kopeli, ki blagodejno in antiseptično vpliva na stopala. Sledi krajšanje in oblikovanje nohtov, čiščenje nohtnih kanalov, urejanje in brušenje nohtne plošče. Pedikura zajema tudi urejanje in odstranjevanje trde kože. Pedikura ni boleča in z masažo stopal na koncu predstavlja zelo prijetno, sproščujočo izkušnjo. Zraven čistega užitka, je potrebna tudi kot terapevtska in zdravstvena metoda za stopala, saj večino časa stojimo na nogah in je pritisk nanje velik.

Pedikura in nasveti

Veliko težav na stopalih povzroča suha in trda koža. Redna nega in predvsem mazanje stopal, lahko tovrstne težave precej zmanjšata. Nepravilna in premajhna obutev je tudi mnogokrat povzročitelj velikih težav tako z nohti kot s stopali. Deformacije kosti na stopalih lahko povzročajo nevšečnosti s prekrivanjem prstov. Svetujemo ustrezne dodatke, ki lahko to drgnjenje ublažijo ali celo preprečijo. Potrudili se bomo, da bodo vaša stopala po obisku pri nas ostala čim dlje lepa in urejena.

Za zaokrožitev celotne nege, vam nohte tudi polakiramo. Na voljo imamo resnično bogato paleto barv.