Brazilska depilacija

ZAKAJ BRAZILSKA DEPILACIJA

Brazilska depilacija je ena najbolj uspešnih in preverjenih metod za odstranjevanje dlačic na intimnih predelih. Na popularnosti je pridobila predvsem, ker velja za eno najbolj seksi depilacij. Ženske se po njej počutijo gladke in zapeljive. Zaradi tega erotičnega in glamuroznega naboja je »brazilka« postala kult za depiliranje dlak in je spremenila način življenja marsikatere ženske.

Še posebej v poletni sezoni kopalk, pa tudi, če želimo biti zapeljivi v spodnjem perilu, je lahko neprijetno, če so sramne dlake vidne. Razlogi zanjo so lahko tudi drugačni; poleg estetike, se zanjo radi odločamo tudi zaradi osebne higiene, mode, tradicije, vere in drugih razlogov.

 

 

Pozabite na vse dlačice in si rezervirajte svoj termin

Naročite se na brazilsko depilacijo. Z našimi izkušenimi kozmetičarkami je proces depilacije kratkotrajnejši in učinkovitejši.

 

KOMU JE BRAZILSKA DEPILACIJA NAMENJENA

Odstranitev dlak v sramnem predelu na zadnjici in stegnih se povečini odločajo ženske, lahko pa  tudi moški. Praktični in estetski vidiki depiliranja postajajo vedno bolj domači in vsakdanji.

 

POSTOPEK BRAZILSKE DEPILACIJE

Z voskom za občutljivo kožo, ki se razlikuje od sintetičnega voska za depilacijo nog, se odstrani vse dlake in dlačice v predelu medenice in sramnih ustnic, presredka in pa tudi dlake, ki na zadnjici obkrožajo anus.

Vosek za intimne predele se ne odstranjuje z lističi in se ne lepi na kožo, le na dlake. Koži je prijazen in ne povzroča poškodb. Uporabimo ga, da ne bi poškodovali kože in s tem še dodatno dražili intimne predele.

Za depilacijo morajo dlake biti dolge najmanj 6-7 mm, da jih lahko uspešno odstranimo. V kolikor so dlake predolge jih zato pred depiliranjem pristrižemo.

 

NEGA PO DEPILACIJI

Po depilaciji priporočamo negovanje in vlaženje kože s primernimi olji ali kremami. Tovrstna nega bo pripomogla k obnovi ter ohranjanju mehke kože in znatno zmanjšala verjetnost vraščanja dlak in vnetnih sprememb na koži.

Dobra novica, zaradi katere je ta postopek dolgoročno še bolj zanimiv, je, da zaradi depilacije sčasoma dlake postanejo šibkejše in rastejo počasneje, kar pomeni, da jih je potrebno manj pogosteje depilirati.

 

PRED ZAČETKOM NAM POVEJTE VAŠE ŽELJE

Brazilska depilacija običajno pomeni, da se odstranijo prav vse dlake. Po želji stranke pa se lahko tudi na sredini tik nad sramnimi ustnicami pusti tanka črta dlak. Takemu načinu depiliranja rečemo tudi pristajalna steza ali Playboy trak.

 

Pozabite na vse dlačice in si rezervirajte svoj termin

Naročite se na brazilsko depilacijo. Z našimi izkušenimi kozmetičarkami je proces depilacije kratkotrajnejši in učinkovitejši.