Masaža

Masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo, s kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj lahko telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja dodajamo pri mišičnih težavah, utrujenosti, bolečinah, strijah ali za izboljšanje tonusa kože, delujejo pa na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, duhovnem in čustvenem.

 

S klasično ali švedsko masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Klasična masaža ugodno vpliva na splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Masaža je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic in mišicam povrne moč. Prav tako masaža izboljšuje izmenjavo prehranskih snovi in kisika v celicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, bolečine v križu, bolečine v sklepih, sprošča in pomirja.
Izbirate lahko med delno klasično masažo (masira se en predel – hrbet, roke ali noge), ki traja 30 min in pa klasično masažo celega telesa, ki lahko traja 60 ali 80 min.

 

Anticelulitna masaža je podobna klasični, le da so prijemi bolj čvrsti in intenzivnejši. Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem in otiranjem. S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, pospešimo limfni in krvni obtok ter dvignemo in razbijemo maščobne celice. Koža postane odpornejša, gladka in bolj elastična, posledično pa je manj pomarančaste kože. Masaža je osredotočena na problematične spodnje dele telesa, kjer se pojavlja celulit i se ne obravnava celega telesa. Pri anticelulitni masaži se uporablja olje proti celulitu, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi, ki dodatno pomagajo pri odpravi celulita. Anticelulitna masaža traja 40 min.

 

Sproščujoča masaža z aromatičnimi olji je namenjena je vsem, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti neprestano pod stresom, ki jih muči pomanjkanje energije ali imajo težave z nespečnostjo. Prav tako je sprostilna masaža namenjena vsem, ki želijo sprostiti svoje telo in se počutiti bolj vitalni in polni energije. Telo sprostitev potrebuje, a mu jo zelo redko privoščimo. Sprostilna masaža traja 60 ali 80 min

 

Terapevtska masaža hrbta – hrbtenice je močna masažna tehnika, z njo dosežemo in celo povečamo prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. Terapevtska masaža hrbta – hrbtenice je učinkovita metoda, ki lajša hude kronične bolečine in odpravlja manjše kronične probleme s hrbtom. Terapevtska masaža odpravi mišične zatrdline in vozle, ogreje celotno hrbtenico, jo raztegne, prav tako je izboljšana gibljivost ramenskega obroča. Terapevtska masaža hrbta zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice ter pospeši odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi premajhne prekrvavljenosti. Čas trajanja masaže je 30 min.

 

Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Pri tej masaži se naravno zglajeni, vroči kamni vulkanskega izvora uporabljajo kot pripomoček za masažo. Njihova toplota pripomore k občutku popolne sprostitve.
Prepojeni kamni z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice. Iz vašega telesa pomagajo izločiti odvečne nezdrave snovi. Uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre. Primerno segrete kamne se položi na določene stimulacijske točke telesa, kar omogoča sprostitev vaših mišic, ublaži morebitne bolečine v mišicah in prispeva tudi k vaši duševni sprostitvi. Masaža traja 80 min.

 

Čokoladna masaža – ko si zaželite razvajanja, si privoščite masažo s čokolado. Masaža s čokolado izboljša razpoloženje, telesno in duševno počutje, pospeši izločanje serotonina (hormona sreče) ter neguje in revitalizira kožo. Čokoladna masaža je za vsakogar, ki se želi razvajati, sprostiti in si že z eno nego ali masažo učinkovito zmanjšati stres in izboljšati splošno počutje in razpoloženje. Čokolada, ki jo uporabljamo za tovrstno nego vsebuje posebno mešanico kakava in kakavovega masla. Trajanje: 90 min

 

 

Vse masaže so primerne tako za moške kot za ženske.