Project Description

Akrilni nohti

POKLIČITE 041 552 500

Akrilni nohti

POKLIČITE 041 552 500

Zakaj se priporočajo akrilni nohti?

Akrilni nohti niso nadomestek za vaše naravne nohte temveč predstavljajo zgolj njihovo nadgradnjo. Pomagali vam bodo zakriti ali popraviti vaše poškodovane oz. kratke in krhke nohte. Nanos akrila poleg lomljenja nohtov preprečuje tudi razvado, ki nohte močno poškoduje – grizenje nohtov. Z akrilom se lahko »pokrpa« tudi poškodovan noht ali noht, ki prerašča.

Akrilni nohti predstavljajo trajno obliko podaljševanja nohtov, ki ne zahteva veliko vzdrževanja. Približno enkrat mesečno jih pridete oblikovat v salon, v preostalem času pa so dovršenega izgleda, ne da bi za njih morale kaj dosti skrbeti.

Akrilni nohti so odlični zaradi enostavne nege in vzdrževanja. Osnovni material je zelo trden in odporen na obremenitve. Priporočamo jih vsem, ki si želijo urejenih nohtov in za njihovo nego nimajo preveč časa. Zaradi svoje trdnosti se akrilni nohti dobro obnesejo tudi pri večjih obremenitvah ali daljši izpostavljenosti vodi.

Negovani nohti so osnova urejenih rok

Za lep izgled rok naredimo že veliko z urejenimi nohti.

Če vam vaš delovnik ne dopušča dovolj časa, da bi si same redno negovale in oblikovale nohte, so za vas priporočljivi profesionalno izdelani akrilni nohti. Le-ti so dobra rešitev tudi za vse, ki že po naravi nimate močnih in lepih nohtov. Vaše nohte bo akril ne le zaščitil in utrdil, izboljšal bo tudi njihov videz, pogled na vaše roke pa bo izjemno lep.

Akril, preizkušen in varen material

Delovni material akril poznamo iz različnih področij, eno izmed njih je npr. slikarstvo. Odlikuje ga predvsem njegova stabilnost, trpežnost in pa skoraj neskončne možnosti oblikovanja in barvanja.

Akrilne nohte izdelujemo iz finega akrilnega prahu, ki ga mešamo z akrilno tekočino. Ko sta ti dve sestavini zmešani, nastane mrežasta struktura, katero kozmetičarka nanaša na pripravljen naravni noht. Zmes se začne strjevati po približno pol minute, v 10 minutah pa je že povsem suha in trdna.

Akrilno maso se iz naravnega nohta lahko odstrani na dva načina:

1. z umetnimi topili, ki morajo na akril učinkovati 20 do 30 minut
2. z nežnim brušenjem, ki spodaj ne poškoduje naravnega nohta

Akrilni nohti po želji stranke

Akril omogoča izpolnitev veliko oblikovnih in barvnih želja glede nohtov:

  • Akrilni nohti se lahko oblikujejo po želji stranke v okroglo, polkrožno, oglato, mandljasto ali koničasto obliko.
  • Akrilni nohti se tudi zelo lepo lakirajo in s tem dosežemo krasen končni rezultat.
  • Ker so akrilni nohti zelo trdni, jih lahko okrasimo z raznimi kamenčki, bleščicami, dodatki …, ki so zelo obstojni.

Profesionalna izvedba je ključnega pomena

Pred samim postopkom nanašanja akrila na naraven noht, je le-tega potrebno ustrezno pripraviti. Uredimo in odstranimo odmrlo obnohtno kožico, iz nohta odstranimo vse nečistoče  in noht spoliramo. Sledi razmastitev nohta, ki je ključnega pomena, da bodo vaši akrilni nohti držali in ne bodo odstopali. To storimo s tekočino, ki noht razmasti telesnih olj in odstrani vse bakterije, ki bi lahko povzročile okužbe.

Bakterijska okužba se lahko razvije, če nanos ni dovolj profesionalno opravljen in med vašimi in umetnimi nohti ostanejo zračni žepki, kjer se lahko zaradi vlage in ugodnih razmer pričnejo razvijati bakterije in glivice.