Project Description

Brazilska depilacija

POKLIČITE 041 552 500

Brazilska depilacija

POKLIČITE 041 552 500

Brazilska depilacija je ena najbolj uspešnih in preverjenih metod za odstranjevanje dlačic na intimnih predelih. Na popularnosti je pridobila predvsem, ker velja za eno najbolj seksi depilacij. Ženske se po njej počutijo gladke in zapeljive. Zaradi tega erotičnega in glamuroznega naboja je »brazilka« postala kult za depiliranje dlak in je spremenila način življenja marsikatere ženske.

Še posebej v poletni sezoni kopalk, pa tudi, če želimo biti zapeljivi v spodnjem perilu, je lahko neprijetno, če so sramne dlake vidne. Razlogi zanjo so lahko tudi drugačni; poleg estetike, se zanjo radi odločamo tudi zaradi osebne higiene, mode, tradicije, vere in drugih razlogov.

Brazilska depilacija je odstranitev dlak na bikiniju, v sramnem predelu in na zadnjici.Zanjo se povečini odločajo ženske, lahko pa  tudi moški. Praktični in estetski vidiki depiliranja postajajo vedno bolj domači in vsakdanji. Brazilska depilacija običajno pomeni, da se odstranijo prav vse dlake. Po želji stranke pa se lahko tudi na sredini tik nad sramnimi ustnicami pusti črta dlak. Po vaših željah vas povprašamo pred začetkom postopka.

Brazilska depilacija – postopek

Z voskom za občutljivo kožo, ki se razlikuje od sintetičnega voska za depilacijo nog, se odstrani vse dlake in dlačice v predelu medenice in sramnih ustnic, presredka in pa tudi dlake, ki na zadnjici obkrožajo anus.

Vosek za intimne predele se ne odstranjuje z lističi in se ne lepi na kožo, le na dlake. Koži je prijazen in ne povzroča poškodb. Uporabimo ga, da ne bi poškodovali kože in s tem še dodatno dražili intimne predele.

Brazilska depilacija zahteva, da so dlake dolge najmanj 6-7 mm, da jih lahko uspešno odstranimo. V kolikor so dlake predolge, jih pred depiliranjem pristrižemo.

Brazilska depilacija – nega

Po brazilski depilaciji priporočamo negovanje in vlaženje kože s primernimi olji, kremami ali mlekom za telo. Tovrstna nega bo pripomogla k obnovi ter ohranjanju mehke kože in znatno zmanjšala verjetnost vraščanja dlak in vnetnih sprememb na koži.

Dobra novica, zaradi katere je ta postopek dolgoročno še bolj zanimiv, je, da zaradi brazilske depilacije sčasoma dlake postanejo šibkejše in rastejo počasneje, kar pomeni, da je brazilska depilacija precej manj boleča in se lahko redkeje opravlja.