Project Description

Fiberglass

POKLIČITE 041 552 500

Fiberglass

POKLIČITE 041 552 500

Zakaj se fiberglass uporablja?

Fiberglass je močan material sestavljen iz polimera, ojačan s steklenimi vlakni. Nanaša se kot lak za nohte in se utrjuje v UV-LED lučki. Z njim lahko ojačamo nohte ali popravimo kakšen počen noht, da ga ni potrebno skrajšati. Fiberglass je lahek in trden. Če ga nanesemo pod permanentni lak, s tem precej podaljšamo obstojnost le tega.

Pri popravilu ali refilu fiberglassa s površine nohta ni potrebno odstraniti vsega nanosa, ampak zgolj poškodovani del. Pri tem naravni nohti ostanejo nepoškodovani.

Fiberglass je, kot tudi druge sisteme, potrebno nanesti na ustrezno pripravljen noht. Priprava zajema ureditev obnohtne kožice, čiščenje odmrlih delcev s površine nohta, poliranje nohtne plošče in razmastitev.

Fiberglass sistem je sestavljen iz treh komponent. Najprej nanesemo osnovno plast-base, nato  nanašamo fiber glass v več plasteh (po potrebi) in na koncu zaključimo z vrhnjo plastjo-top.

Zaradi naravnega videza samega materiala, lahko pustimo takšne nohte tudi nelakirane. Jih pa  seveda lahko še dodatno polepšamo z nanosom navadnega ali permanentnega laka za nohte.