Project Description

Limfna drenaža

POKLIČITE 041 552 500

Limfna drenaža

POKLIČITE 041 552 500

Limfna drenaža pospešuje izločanje strupenih snovi in nečistoč iz celic, kar omogoča in izboljšuje njihovo delovanje v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove. Limfna drenaža posledično pospeši proces hujšanja; pospeši pretok limfe, kar pomaga tkivu in organom, da se očistijo toksinov in raznih odpadnih snovi, pridobijo pa velike količine kisika in hrane. Za doseganje dobrih rezultatov pri hujšanju je potrebno dodati tudi redno vadbo, ustrezno uravnoteženo prehrano in zadostno pitje tekočine. Limfna drenaža odstrani odvečno medcelično tekočino, ki je eden od glavnih vzrokov za nastanek celulita, lahko pa povzroča tudi težke in otekle noge.

Strojna limfna drenaža se izvaja na vseh predelih telesa istočasno in traja od 30-40 minut. Stranka je v času procesa oblečena v posebne škornje, rokave in pas za trebuh in boke. Med procesom se telo prijetno segreje, pospeši se topljenje maščobe, odvajanje odvečne tekočine in odpadnih snovi ter stimulira mišice. Pred in po postopku je priporočljivo piti dovolj vode. Običajno limfna drenaža pospeši izločanje tekočine, kar posledično pomeni več obiskov toalete. Pri tretmaju je potrebno biti primerno oblečen, kar pomeni pajkice, tanke nogavice in majica z dolgimi rokavi. Limfna drenaža lahko pomaga pri mnogih težavah: pri bolečih in otečenih nogah zaradi preveč sedenja ali preveč stanja. Ljudem, ki niso zelo aktivni, imajo težave s pretokom krvi, tistim, ki potrebujejo rehabilitacijo po poškodbi ali bolezni, zmanjšuje otekline in je tudi zelo priljubljena pri zdravljenju.

Limfna drenaža pri odpravljanju celulita in oblikovanju telesa pomaga v sodelovanju z drugimi faktorji izgube odvečne teže, kot so redna vadba, uravnotežena prehrana… Potrebno je opraviti vsaj 8-10 obiskov, nato pa se terapije opravljajo občasno za vzdrževanje doseženega rezultata oziroma izboljšanja le tega. Priporočljivo je, da eno uro pred tretmajem ne jeste, po tretmaju pa dva dni ne uživate maščob.